fbpx

Plaatsing

Zwembad zelf aanleggen in de tuin? Easy!

Met wat handigheid kan je je zwembad zelf aanleggen in de tuin. Prefab zwembaden komen als een kant-en-klaar pakket met alle gevraagde accessoires en technische onderdelen vooraf geïnstalleerd. Ze zijn zo ontworpen dat ze uiterst gemakkelijk in te bouwen zijn in elke tuin of elk terras.

Wat maakt onze zwembaden zo handig?

Kant-en-klaar pakket

Het prefabontwerp maakt de installatie van een voorgevormd zwembad heel gemakkelijk. Jij kiest het model, de afwerking en de accessoires om de waterpartij van je outdoor leefomgeving volledig naar jouw wensen te maken.

Wil je een minipool op je dakterras, of liever volledig of half verzonken inbouw in de tuin? Geen probleem, alles is mogelijk. Je zwembad wordt helemaal naar jouw wensen geleverd met alle gevraagde accessoires en nodige onderdelen vooraf geïnstalleerd.

Eenvoudige plaatsing

Voor de plaatsing van je prefab zwembad heb je een gestabiliseerde bodemplaat nodig waarop de zwemkuip rust. De ruimte rondom het zwembad wordt daarna opgevuld met gestabiliseerd zand. Heb je geen ruimte is voor een poolhouse, of is je tuinhuis te klein voor de technische onderdelen, zoals de filterpomp en filter, massagepomp en schakelaars? Dan leveren we die handig voorgemonteerd in een techniekschacht. Enkel nog de leidingen mee inbouwen, aansluiten en klaar. Je kan dus ook gemakkelijk zelf je zwembad aanleggen in de tuin en op slechts enkele dagen tijd genieten van je luxe privé-wellnessruimte.

Zwembad zelf aanleggen in de tuin of toch maar laten plaatsen?

Bij Tegola geven we je graag het nodige advies over de aanleg van een zwembad in je tuin of op je terras. Samen bekijken we wat je wensen en stijl zijn, en welke afwerking je wil rond de waterpartij. Aan jou de keuze of je daarna zelf aan de slag wil gaan, of liever een kant-en-klare afwerking van Tegola wil.

Overtuigd?

Neem vandaag nog contact op met Tegola voor jouw offerte op maat! Vraag je je af of het onderhoud van een prefab zwembad even gemakkelijk is als de plaatsing? Dat ontdek je hier.