fbpx

C-SIDE materialen

Zwembad met mozaïek of toch liever natuursteen?

Naast verschillende formaten en accessoires kan je voor de afwerking van je C-SIDE outdoor pool uit 3 materialen en kleuren kiezen: stijlvol steengrijs, klassiek helderblauw, of waarom geen zwembad met mozaïek?

Granicite steengrijs

Deze naadloze afwerking geeft je zwembad een stijlvolle uitstraling. Het granicite steengrijs heeft de look van echte natuursteen. Als je daarnaast ook de zwembadrand in natuursteen afwerkt gaat dit één mooi geheel vormen met het bassin. Zo krijgt je zwembad een strak en tijdloos uiterlijk.

Papyrus

Met de papyrus afwerking waan je je meteen op vakantie in een exclusief vakantieresort. Het geeft je minipool de klassieke helderblauwe look van het perfecte zwembad. Combineer je deze bassinkleur met grijze of zandkleurige boordstenen, dan waan je je meteen in zuiderse sferen. De papyrus afwerking is bovendien zeer onderhoudsvriendelijk en uitermate geschikt als buitenzwembad.

Glasmozaïek

Niets is zo tijdloos en duurzaam als glasmozaïek. Het is niet alleen het meest hoogwaardige en slijtvaste oppervlak, een zwembad met mozaïek krijgt meteen ook een hele luxueuze uitstraling. De glasmozaïek afwerking is verkrijgbaar in 8 verschillende uitvoeringen. Elk mozaïekdeeltje heeft een andere kleur en door de speling van het licht in het water krijg je een prachtig kleurenspel met schitterende nuances. Voeg hier nog sfeerverlichting aan toe en je geniet zowel overdag als ’s avonds van deze kleurenpracht.

Een zwembad met mozaïek hoeft helemaal niet duur te zijn

Contacteer ons vandaag nog en ontdek hoe een zwembad met mozaïek of natuursteen ook in jouw budget past.