fbpx

OVER TEGOLA

Tegola: jouw C-SIDE minipools verdeler

Jouw persoonlijk stukje waterparadijs in de tuin of op het terras, tot in de details afgewerkt, dat is waar Tegola sterk in is. Je kan bij Tegola niet alleen terecht voor het plaatsen van je zwembad, maar ook de verdere inrichting van alles wat daarbij komt kijken: van het aanleggen van het terras, de inplanting van een vaste BBQ of buitenkeuken, tot een poolhouse met buitendouche. Wij zetten jouw ideeën om in een concreet plan en begeleiden alle werken van de start tot en met de oplevering. Wil je liever zelf aan de slag? Ook dan kan je bij Tegola terecht.

C-SIDE minipools verdeler sinds 2016

Tegola BVBA, dat zijn Gert en Steven Verbeek, specialisten in het transformeren van jouw tuin of terras tot een extra leefomgeving buiten.

Gert is een gediplomeerd vloerder met heel wat jaren ervaring in het aanleggen van terrassen. In 2012 besliste hij om zijn eigen bedrijf op te richten: Tegola. 3 jaar later stapte ook Steven mee in de zaak. Aanvankelijk concentreerden de broers zich nog vooral op de aanleg van opritten en terrassen. Het eerste zwembadproject kwam er in 2016 op aanvraag van een vroegere klant.

We kozen voor dat project een prefab zwembad en gingen op zoek naar een goede partner. Daarbij kwamen we terecht bij het Duitse RivieraPool, een echte referentie op het vlak van prefab zwembaden en whirlpools. RivieraPool staat al sinds 1970 voor hoogstaande kwaliteit, modern design, snelle inbouw en het gebruik van de nieuwste technieken. In het gamma vind je een uitgebreide keuze aan stijlen en formaten. De samenwerking bij het eerste project verliep zo vlot dat we er bij Tegola voor kozen om C-SIDE minipools verdeler te worden.

Totaalpakket of zelf aan de slag?

Tegola is meer dan enkel een C-SIDE minipools verdeler. We denken actief mee over de aanleg van je (mini)zwembad en alles wat daarbij komt kijken. Door onze jarenlange ervaring hebben we ook een team van deskundige onderaannemers rond ons verzameld, met elk hun eigen specialisatie: grondwerken, PUR- en chapewerken, loodgieterij, elektriciteitswerken, bezettingswerken en tuinaanleg. Onze eigen deskundigheid als C-SIDE minipools verdeler in combinatie met de kennis van deze mensen laten ons toe om elk project van a tot z af te werken.
Ben je wel een handige harry en wil je liever zelf aan de slag? Ook dan kan je bij Tegola terecht. Je kan je prefab zwembad perfect zelf installeren. Wij adviseren je graag bij de keuze van je zwembad, de voorbereidingen en de eigenlijke installatie. Zo kan je op een budgetvriendelijke manier toch genieten van de luxe en wellness van een zwembad thuis.

Benieuwd of een C-SIDE minipool ook in jouw tuin kan?

C-SIDE minipools zijn niet alleen beschikbaar in verschillende maten. Ze zijn ook heel gemakkelijk in te bouwen en worden als een kant-en-klaar pakket geleverd.