fbpx

Prefab zwembaden accessoires

Alles is mogelijk!

Heerlijk ontspannen in je prefab zwembad met massagejets

Een prefab zwembad van bij Tegola biedt je een uitgebreide keuze aan formaten, materialen en accessoires. Zo kan je eenvoudig en binnen je budget het zwembad van je dromen creëren en het perfect laten aansluiten bij jouw levensstijl en jouw leefomgeving. Stel zelf je waterterras met laagwaterzone en ledverlichting samen waar je lekker kan relaxen, of rust je prefab zwembad met massagejets en een tegenstroomsysteem uit. Zo transformeer je in een handomdraai je zwembad tot je persoonlijke fitnessruimte. Alles is mogelijk.

Accessoires die het echt af maken

Je zwembad wordt pas echt jouw persoonlijke waterparadijs door de accessoires die je eraan toevoegt. De prefab zwembaden van Tegola bieden je daarbij een uitgebreide keuze:

Massagejets

Ga voor een volledige lichaamsmassage met de verschillende soorten jets. Je schouders en nek kunnen heerlijk ontspannen door de waterstroom uit de bovenste massagejets, de lager geplaatste drukpunt massagejets kneden je rug en kuiten en de bodemgeiser laat je voeten en benen helemaal tot rust komen.

Instelbare tegenstroominstallatie

Geen baantjes trekken maar tegen de stroom in zwemmen waarbij je zelf de intensiteit van je zwemtraining bepaalt.

Handrail in RVS

Niet alleen stijlvolle en handige ornamenten, ze zijn ook uitermate geschikt voor je dagelijkse fitnessprogramma.

Energiezuinige ledverlichting

Een volledig uitgewerkt lichtplan – zowel onder water als erboven – creëert de juiste sfeer en laat je waterpartij helemaal integreren in je lounge area. De DMX-lichtsturing is bovendien gemakkelijk te bedienen via je iPhone of iPad.

Lamellenafdekking

De automatische zwembadafdekking houdt niet alleen je water schoon en je zwembad veilig, het houdt ook de warmte vast en gaat verdamping tegen.

Solar afdekking

Deze zwembadafdekking warmt tegelijk het water op, gaat verdamping tegen en houdt je zwembad schoon. Afhankelijk van het weer en de plaatsing van je zwembad kan je met de solar afdekking tot 6 maanden per jaar je energiefactuur tot nul reduceren.

Alles reeds prefab gemonteerd

Eenvoudig te plaatsen

Net zoals een C-SIDE minipool is ook een groter prefab zwembad snel en efficiënt te plaatsen. Zoals de naam al suggereert, komt dit zwembad als een volledig kant-en-klaar pakket uit de fabriek. Alle leidingen en de door jou gekozen accessoires zitten al klaar gemonteerd. Geen wekenlange bouwwerken in de tuin, maar wel plaatsen, aansluiten, afwerken en klaar. Op een week tijd kan je genieten van je eerste frisse duik in je eigen zwembad.

Niet genoeg ruimte voor een full-size prefab zwembad met massagejets?

Bij Tegola vind je ook kleinere minipools waarmee je zelfs het kleinste terras tot een oase kan omtoveren. We adviseren je graag over de keuze van je pool, maar ook voor de verdere aankleding rondom kan je bij ons aankloppen.