fbpx

Modellen – Prefab zwembaden

geniet met de ganse familie

Een prefab zwembad plaatsen in jouw tuin? Dat kan!

Een verfrissende duik op een warme zomerdag, ’s ochtends vroeg wat baantjes trekken, urenlang waterpret met de kinderen, of op een warme zomeravond relaxen met een drankje aan het water. Met een full-size zwembad in je tuin maak je die droom waar.

Uitgebreide keuze aan modellen
Tal van materialen en accessoires mogelijk

Een prefab zwembad plaatsen kan heel eenvoudig en je hebt daarbij een uitgebreide keuze aan modellen, materialen en accessoires om je zwembad helemaal naar wens te maken.

Voor ieder wat wils...

Verschillende afmetingen

Afhankelijk van de beschikbare ruimte, kan je kiezen uit verschillende formaten die zowel in lengte, breedte als diepte variëren.
• Lengte: 3,7 tot 13m
• Breedte: 2,1 tot 4,5m
• Diepte: de standaarddiepte is 1,5m, maar afhankelijk van het model kan je ook kiezen voor 1,05 of 1,25m diepte, of een hellende bodem (van 1,1 tot 1,8m)

Ruime keuze aan modellen

Het gebruik en je levensstijl bepalen mee de vorm en de functionaliteit van je zwembad. Daarbij heb je een grote keuze aan vormen en modellen. Wil je graag een klassiek rechthoekig prefab zwembad plaatsenom baantjes te trekken? Of denk je meer aan een lounge area met een laagwaterzone? Een klassieke zwembadrand, overloopzwembad of een infinity pool? Alles is mogelijk met een prefab zwembad.

Een belangrijk element bij de keuze van je prefab zwembad is de inbouwtrap. Die bepaalt mee het uiterlijk van je zwembad en je hebt daarbij heel wat meer opties dan enkel het klassieke trapladdertje. Een hoektrap is zo een uitstekende keuze als je zoveel mogelijk zwemruimte wil. Het bespaart plaats en heeft een modern, strak uiterlijk. Maar je kan ook kiezen voor een stijlvolle brede inlooptrap, of een trapelement met zitplaatsen en ingebouwde massagejets.

De functie en de plaatsing van jouw zwembad bepalen mee de vorm van jouw prefab zwembad. Bij Tegola bekijken we samen welk model het beste bij jouw wensen aansluit en geven we je uitgebreid advies over de verschillende opties.

Een prefab zwembad plaatsen: verre droom of binnen handbereik?

Een snelle en efficiënte te plaatsing, onderhoudsvriendelijke materialen en helemaal aanpasbaar aan jouw wensen: een prefab zwembad past perfect in jouw budget.
Benieuwd wat de opties zijn? Contacteer ons voor jouw persoonlijke prijsofferte.