fbpx

Prefab materialen

Volledig op maat

Bepaal zelf de look van je prefab zwembad in epoxy

Een prefab zwembad in epoxy acrylaat van bij Tegola is opgebouwd uit verschillende lagen met elk een specifieke functie. Dat maakt je zwembad niet alleen kleurbestendig, maar ook gemakkelijk te onderhouden en huidvriendelijk. En je kan voor de afwerking van het bassin kiezen uit verschillende kleuren, van helder wit tot kleurrijk mozaïek.

Granicite steengrijs

De granicite steengrijze kleur ziet eruit als echte natuursteen. Als je daarbij ook de zwembadrand in natuursteen afwerkt, krijg je een visueel mooi ogend geheel. De naadloze afwerking geeft je prefab zwembad in epoxy een stijlvolle en tijdloze uitstraling.

Zilvergrijs

De zilvergrijze afwerking van je prefab zwembad is niet alleen gemakkelijk te onderhouden, het zilvergrijs accentueert ook de natuurlijke blauwe kleur van het water. Voeg daar nog de accessoires in RVS aan toe, en je zwembad krijgt meteen een heel verfijnde look.

Wit

Wanneer de zon schijnt, laat de witte bassinkleur van je zwembad het water echt schitteren. De combinatie van het witte bassin met witte of lichtgrijze boordstenen en het blauw van het water zijn perfect als je een zwembad in maritieme stijl wil.

Papyrus

De blauwe kleur van de papyrus afwerking geeft je zwembad het klassieke uitzicht van het perfecte zwembad met azuurblauw water. Combineer je deze bassinkleur met een grijs of zandkleurig terras, dan waan je je meteen in zuiderse sferen.

Zand

Droom je van een goudgele stranden, blauw water en wuivende palmbomen? Die look kan je in je eigen tuin creëren met een prefab zwembad in zandkleur. De zachtgele kleur van het bassin geeft je water een mooie turquoise gloed. De boordstenen in zandsteen en de witte accenten maken van je tuin een zomers paradijs. 

Glasmozaïek

Glasmozaïek geeft je zwembad meteen een hele luxueuze uitstraling. Elk mozaïekstukje heeft een andere kleurschakering en de speling van het licht in het water creëert een prachtig kleurenspel met zachte nuances. Door de sfeerverlichting kan je ook ’s avonds van deze kleurenpracht genieten.

Maar hoe zit het met het onderhoud van een prefab zwembad in epoxy?

Wel zin in waterpret, maar geen zin in urenlang schrobben en schoonmaken? Ontdek hoe eenvoudig het is om je prefab zwembad in epoxy kraakschoon te houden.