fbpx

Tuin en terras

Grote tuin of klein terras?

Een zwembad laten inbouwen kan overal

Water heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Het is rustgevend om naar te kijken, heerlijk ontspannend om in rond te dobberen en het creëert de perfecte atmosfeer voor een gezellige zomeravond met vrienden. Het geeft je terras een stijlvol uiterlijk en het creëert een oase in je tuin. Wil jij ook een zwembad laten inbouwen in je tuin of op je terras? Laat de beperkte ruimte je dan zeker niet tegenhouden!

elke omgeving, elk oppervlak

Klein in formaat, groot in stijl

Offerte aanvragen

Prefab zwembaden zijn ontworpen om in elke omgeving en op elke oppervlakte te passen. Of je nu een klein dakterras wil ombouwen tot outdoor lounge, een waterobject in de tuin wil creëren, of een full-size zwembad wil plaatsen. Wat je wensen ook zijn, er is wel een prefab zwembad dat er perfect op aansluit.

Naast uiteenlopende formaten kan je kiezen uit verschillende materialen voor de bekleding van het bassin en heel wat accessoires. Wil je een stijlvolle waterpartij in natuursteen of verkies je de luxe en het mediterrane uitzicht van turquoise mozaïek? Aan jou om je zwembad helemaal te tunen naar jouw behoeften. Zo wordt je pool de perfecte plek om te relaxen.

Snel en gemakkelijk je zwembad laten inbouwen

Je prefab zwembad bestaat uit een handige kit waarbij leidingen en technische onderdelen gemakkelijk in te bouwen zijn. Dit maakt de plaatsing snel en eenvoudig. Tegola is expert in het plaatsen van zwembaden en alles wat daarbij komt kijken. We verzorgen bovendien niet enkel de plaatsing van je zwembad, maar ook de hele ruimte rondom nemen we voor onze rekening. Je terras naadloos laten aansluiten op de waterpartij of zelfs een volledige outdoor wellnessruimte bouwen met poolhouse, sauna en buitendouche. Het kan allemaal.

Een zwembad laten inbouwen op jouw kleine terras?

Een C-SIDE minipool past overal. Het compacte ontwerp maakt de C-SIDE pools enorm veelzijdig. Bekijk de modellen hier en overtuig jezelf!
Wil je graag meer informatie over de plaatsing en kostprijs? Neem dan contact met ons op!